Lakeside Events
Vildmark & Event
 

Event & AktiviteterEn dag hos oss skräddarsys utifrån vårt utbud och era önskemål. Alla våra aktiviteter går att anpassa i svårighetsgrad eller göra mer lekfulla, och många av dem går att få tävlingsinriktade. Flera av våra aktiviteter går också att modifiera så att deltagarna måste samarbeta på olika sätt för att klara dem. För att uppnå teambuilding kan vi dels modifiera våra aktiviteter, men även upplägget för hela er vistelse hos oss. För kunder med friluftsintresse kan vi lägga större fokus på att laga mat från grunden över öppen eld, bygga flotte och vindskydd/bivack.

Tokiga ideerHar ni kanske en önskan om att göra något annorlunda? Vi har bland annat anordnat Zombie-weekend med tillhörande aktiviteter, Westernhelg med tidsenlig matlagning och försett ett större bolag med vit springare och riddarrustning till filmning av reklamfilm. Tro oss när vi säger att ingen förfrågan är för konstig. Vi älskar galna idéer!

FilmproduktionTillsammans med mediabyrån House of Wizards erbjuder vi både filminspelning och fotografering under ert besök hos oss. I och med detta samarbete har vi även möjlighet att hyra ut

både produktionsteknik/-team och delar av den 180 hektar stora fastigheten vi håller till på för fotografering och filminspelning. Där har vi till exempel spelat in musikvideo för

internationellt namnkunniga artister, filmat kortfilm och producerat informationsfilm om lantbruk. Se exempel här nedan.